ZDARMA OSOBNÍ ODBĚR V PRAZE - STRAŠNICÍCH (po předchozí dohodě)

PO CELÉ ČR ZASÍLÁME MESSENGEREM A NA VÝDEJNÍ MÍSTA ZÁSILKOVNY

Novinky
22.04.2022
NOVÁ VÍNA OD ŠOMANŮ
Bílá a růžová vína z nejnovějšího ročníku 2021: AureliusCabernet Sauvignon KLARETChardonnayPálavaRulandské šedéSauvignonVeltlínské zelenéZweigeltrebe... číst celé
26.01.2022
BAG IN BOX
Dlouho jsme se bránili bag in boxům... ovšem i v nich se často dají najít kvalitní a chutná vína a tak není důvod bránit se i dál ;-) Naši nabídku vín... číst celé
10.11.2021
SVATOMARTINSKÁ A MLADÁ VÍNA 2021
Stejně jako v loňském roce i letos Vám nabízíme Svatomartinská mladá vína z vinařství Šoman, Patria Kobylí a z Vinných sklepů Zapletal.    Na zdraví... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Naši partneři:

Heureka

ShopMania

Další partneři

VÍNA Z TOHOTO OBCHODU SI MOHOU OBJEDNAT POUZE OSOBY STARŠÍ 18 LET!

  1. Úvod
  2. VÍNA DLE VINAŘSTVÍ
  3. Stanislav ŠOMAN
  4. Rulandské modré 2018 pozdní sběr barrique, Šoman

Rulandské modré 2018 pozdní sběr barrique, Šoman

Rulandské modré 2018 pozdní sběr barrique, suché vinařství Šoman Barva: červenéRočník: 2018Kategorie vína: pozdní sběr, barriqueVinařská oblast: Morav... celý popis
Dostupnost
Skladem
335,00 Kč
276,86 Kč
bez DPH
ks
Kód produktu:SO.RM.PS.BQ.18
Výrobce/značka:Vinařství Šoman
Přívlastek:Pozdní sběr
Zbytkový cukr:Suché
Odrůda:Rulandské modré
Kompletní specifikace

Rulandské modré 2018 pozdní sběr barrique, suché

vinařství Šoman

Barva: červené
Ročník:
2018

Kategorie vína: pozdní sběr, barrique
Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Mikulovská
Vinařská obec: Dolní Dunajovice
Viniční trať: Plotny
Sbíráno dne: 25.10.2018

Číslo šarže: 36/18
Obsah alkoholu: 13% obj.
Bezcukerný extrakt: 26,5 g/l
Obsah zbytkového cukru: 1,1 g/l (suché)
Obsah kyselin: 6,2 g/l
Rok lahvování: 2021
Archivace: do roku 2029, i déle
Objem: 0,75 l

Víno má sytě rubínovou barvu. Vůně připomíná sušené fíky, švestková povidla a praženou kávu. Chuť je jemná a elegantní s velmi jemnou tříslovinkou. Toto víno zrálo 20 měsíců v barrique sudech. Doporučujeme vychutnat si jej samotné, v gastronomii pak s jemnou úpravou zvěřiny, především pernaté zvěře (bažant, křepelka).