Novinky
16.01.2020
Itálie & Nový Zéland
Rozšiřujeme portfolio zahraničních vín - tentokrát o 2 italská vína a dokonce zavítáme i na Nový Zéland! Franciacorta aneb italské šampaňskéAno, toto... číst celé
08.01.2020
3 nová vína z vinařství Bíza
Nově máme v nabídce tato vína z čejkovického vinařství Petr BÍZA: ORANGE PINOT GRIS 2016HIBERNAL NOVOSADY 2017TRAMÍN 2018 A také jsou opět skladem B... číst celé
20.12.2019
Sleva 5% na šumivá a perlivá vína
Do Vánoc už Vám zboží dodat nestihneme, ale do Silvestra ano! NYNÍ SLEVA 5% NA VŠECHNA ŠUMIVÁ A PERLIVÁ VÍNA Z NAŠÍ NABÍDKY! Pro doručení do konce ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Ohodnoďte svá oblíbená vína na VínoTest.cz/Wiono.cz!


Naši partneři:

Heureka

Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál

Navštivte Víno na Váš stůl u ShopMania

Další partneři

VÍNA Z TOHOTO OBCHODU SI MOHOU OBJEDNAT POUZE OSOBY STARŠÍ 18 LET!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Barboře Michálkové, se sídlem Štěchovická 1899/1, Praha 10 - Strašnice, IČ 87423600, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel platformy e-shopu (Eshop-rychle, provozovaný společností Golemos s.r.o.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů