Novinky
17.03.2020
Nová vína z vinařství Maňák a Šoman
Vybrali jsme pro vás exkluzivní a často raritní vína z vinařství MAŇÁK a ŠOMAN. A proč jsou exkluzivní a raritní? Protože s Dornfelderem ve výběru z h... číst celé
02.02.2020
Valentýn se blíží... řekněte to vínem ;-)
Při příležitosti svátku svatého Valentýna jsme pro vás zlevnili tato oblíbená zahraniční vína:GEWURZTRAMINER (Alsasko, Francie) TEMPRANILLO (Rioja, Šp... číst celé
16.01.2020
Itálie & Nový Zéland
Rozšiřujeme portfolio zahraničních vín - tentokrát o 2 italská vína a dokonce zavítáme i na Nový Zéland! Franciacorta aneb italské šampaňskéAno, toto... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Ohodnoďte svá oblíbená vína na VínoTest.cz/Wiono.cz!


Naši partneři:

Heureka

Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál

ShopMania

Další partneři

VÍNA Z TOHOTO OBCHODU SI MOHOU OBJEDNAT POUZE OSOBY STARŠÍ 18 LET!

  1. Úvod
  2. VÍNA DLE VINAŘSTVÍ
  3. Petr BÍZA
  4. Sauvignon 2018 pozdní sběr, Bíza

Sauvignon 2018 pozdní sběr, Bíza

Sauvignon 2018 pozdní sběr, suché vinařství Petr Bíza Barva: bíléRočník: 2018Kategorie vína: pozdní sběrVinařská oblast: MoravaVinařská podoblast: Vel... celý popis
Dostupnost
Skladem
215,00 Kč
177,69 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:BZ.SG.PS.18
EAN kód:8594189320230
Výrobce/značka:Vinařství Bíza
Přívlastek:Pozdní sběr
Zbytkový cukr:Suché
Odrůda:Sauvignon
Kompletní specifikace

Sauvignon 2018 pozdní sběr, suché

vinařství Petr Bíza

Barva: bílé
Ročník:
2018

Kategorie vína: pozdní sběr
Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
Vinařská obec: Čejkovice
Viniční trať: Helezný díl
Číslo šarže: 332
Obsah alkoholu: 13% obj.
Obsah zbytkového cukru: 1 g/l (suché)
Obsah kyselin: 5 g/l

Teplota podávání: 8-10 °C
Archivace: 6-8 let

Objem: 0,75 l

Víno má zelenožlutou barvu. Bohatá vůně angreštu a černého rybízu je snoubena s tóny bělomasých broskví a hluchavek. Chuť je plná, harmonická, s příjemným projevem grepu, angreštu a s lahodnou dochutí nektarinek. Díky svému charakteru je víno určeno nejen k okamžité konzumaci, ale i k uchování v archivu po dobu 6-8 let.