Novinky
01.12.2020
PROSINCOVÉ NOVINKY
Na sklonku roku 2020 jsme si pro vás připravili 6 novinek, a to 4 vína z vinařství Bábíček a Vacenovský a 2 vína z vinařství Patria Kobylí.  Hned 3 v... číst celé
08.11.2020
SVATOMARTINSKÁ VÍNA
Stejně jako v loňském roce i letos najdete v naší nabídce Svatomartinská vína z vinařství Patria Kobylí, Šoman a též z Vinných sklepů Zapletal. Kompl... číst celé
24.09.2020
Akce na vína z Mosely, Alsaska a Marlborough
Vždy jste chtěli ochutnat moselský Riesling, alsaský Gewurztraminer nebo Sauvignon z Marlborough? To u nás můžete už nějakou dobu, ovšem právě teď za ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Ohodnoďte svá oblíbená vína na VínoTest.cz/Wiono.cz!


Naši partneři:

Heureka

Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál

ShopMania

Další partneři

VÍNA Z TOHOTO OBCHODU SI MOHOU OBJEDNAT POUZE OSOBY STARŠÍ 18 LET!

  1. Úvod
  2. VÍNA DLE VINAŘSTVÍ
  3. Petr BÍZA
  4. Sauvignon 2018 pozdní sběr, Bíza

Sauvignon 2018 pozdní sběr, Bíza

  • Nejprodávanější

Sauvignon 2018 pozdní sběr, suché vinařství Petr Bíza Barva: bíléRočník: 2018Kategorie vína: pozdní sběrVinařská oblast: MoravaVinařská podoblast: Vel... celý popis
Dostupnost
Skladem
215,00 Kč
177,69 Kč
bez DPH
ks
Kód produktu:BZ.SG.PS.18
EAN kód:8594189320230
Výrobce/značka:Vinařství Bíza
Přívlastek:Pozdní sběr
Zbytkový cukr:Suché
Odrůda:Sauvignon
Kompletní specifikace

Sauvignon 2018 pozdní sběr, suché

vinařství Petr Bíza

Barva: bílé
Ročník:
2018

Kategorie vína: pozdní sběr
Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
Vinařská obec: Čejkovice
Viniční trať: Helezný díl
Číslo šarže: 332
Obsah alkoholu: 13% obj.
Obsah zbytkového cukru: 1 g/l (suché)
Obsah kyselin: 5 g/l

Teplota podávání: 8-10 °C
Archivace: 6-8 let

Objem: 0,75 l

Víno má zelenožlutou barvu. Bohatá vůně angreštu a černého rybízu je snoubena s tóny bělomasých broskví a hluchavek. Chuť je plná, harmonická, s příjemným projevem grepu, angreštu a s lahodnou dochutí nektarinek. Díky svému charakteru je víno určeno nejen k okamžité konzumaci, ale i k uchování v archivu po dobu 6-8 let.