Novinky
24.09.2020
Akce na vína z Mosely, Alsaska a Marlborough
Vždy jste chtěli ochutnat moselský Riesling, alsaský Gewurztraminer nebo Sauvignon z Marlborough? To u nás můžete už nějakou dobu, ovšem právě teď za ... číst celé
20.08.2020
Vinařství Vyskočil: ročník 2019
Vína ročníku 2019 z blatnického vinařství Vyskočil jsou tu! Kabinetní Veltlínské červené rané a Veltlínské zelené jistě zaujmou milovníky extra suchýc... číst celé
04.08.2020
Sekt extra brut a další novinky z Vinných sklepů Zapletal
Nově najdete v naší nabídce tato vína z velkobílovického vinařství Vinné sklepy Zapletal:Sekt ELLA (Chardonnay) 2015 extra brut- Historicky první mora... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Ohodnoďte svá oblíbená vína na VínoTest.cz/Wiono.cz!


Naši partneři:

Heureka

Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál

ShopMania

Další partneři

VÍNA Z TOHOTO OBCHODU SI MOHOU OBJEDNAT POUZE OSOBY STARŠÍ 18 LET!

  1. Úvod
  2. VÍNA DLE ODRŮDY
  3. AGNI
  4. Agni 2017 pozdní sběr (MZV), Bíza

Agni 2017 pozdní sběr (MZV), Bíza

Agni 2017 pozdní sběr (zemské víno), suché vinařství Petr Bíza Barva: červenéRočník: 2017Kategorie vína: moravské zemské víno (nezatříděný pozdní sběr... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
220,00 Kč
215,00 Kč
177,69 Kč
bez DPH
ks
Kód produktu:BZ.AG.PS.17
EAN kód:8594189320100
Výrobce/značka:Vinařství Bíza
Přívlastek:Pozdní sběr
Zbytkový cukr:Suché
Odrůda:Agni
Kompletní specifikace

Agni 2017 pozdní sběr (zemské víno), suché

vinařství Petr Bíza

Barva: červené
Ročník:
2017

Kategorie vína: moravské zemské víno (nezatříděný pozdní sběr)
Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
Vinařská obec: Čejkovice
Obsah cukru v moštu: 22 °ČNM

Číslo šarže: 303
Obsah alkoholu: 12% obj.
Obsah zbytkového cukru: 0,1 g/l (suché)
Obsah kyselin: 5,3 g/l

Teplota podávání: 14-16 °C
Objem: 0,75 l

Víno je granátově červené barvy. Intenzivní vůně višní a lékořice je snoubena s lahodnou vůní brusinek. Chuť je elegantní, plná, s příjemným projevem čokolády, skořice a přezrálých černých jeřabin s jemnou tříslovinou. Víno je vyrobeno studenou macerací s následným odbouráním kyseliny jablečné. Díky svému charakteru je víno určeno nejen k okamžité konzumaci, ale i k uchování v archivu po dobu 6-8 let.