Novinky
01.06.2020
Nové doplňky: zátka, kartony, stojan
Po dlouhé době pro vás máme několik novinek v sekci doplňků a příslušenství: - zátka na víno- karton na 3 lahve ve 2 různých barvách - sabbia a verde... číst celé
27.05.2020
Primitiva (ne primitivů!) není nikdy dost
Nově vám nabízíme Otto Cento Primitivo IGP, brášku tohoto Negroamara. Otto Cento Primitivo samozřejmě nejvíc oceníte v sychravé podzimní a zimní dny, ... číst celé
19.05.2020
2x Solaris a 3x rosé
Solaris konečně v naší nabídce! Tak dlouho jste se nás na tuto odrůdu ptali a dožadovali se jí, až ji tu máte hned ve dvou provedeních :-) Polosladký ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Ohodnoďte svá oblíbená vína na VínoTest.cz/Wiono.cz!


Naši partneři:

Heureka

Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál

ShopMania

Další partneři

VÍNA Z TOHOTO OBCHODU SI MOHOU OBJEDNAT POUZE OSOBY STARŠÍ 18 LET!

  1. Úvod
  2. VÍNA DLE ODRŮDY
  3. AGNI
  4. Agni 2017 pozdní sběr (MZV), Bíza

Agni 2017 pozdní sběr (MZV), Bíza

Agni 2017 pozdní sběr (zemské víno), suché vinařství Petr Bíza Barva: červenéRočník: 2017Kategorie vína: moravské zemské víno (nezatříděný pozdní sběr... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
220,00 Kč
215,00 Kč
177,69 Kč
bez DPH
ks
Kód produktu:BZ.AG.PS.17
EAN kód:8594189320100
Výrobce/značka:Vinařství Bíza
Přívlastek:Pozdní sběr
Zbytkový cukr:Suché
Odrůda:Agni
Kompletní specifikace

Agni 2017 pozdní sběr (zemské víno), suché

vinařství Petr Bíza

Barva: červené
Ročník:
2017

Kategorie vína: moravské zemské víno (nezatříděný pozdní sběr)
Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
Vinařská obec: Čejkovice
Obsah cukru v moštu: 22 °ČNM

Číslo šarže: 303
Obsah alkoholu: 12% obj.
Obsah zbytkového cukru: 0,1 g/l (suché)
Obsah kyselin: 5,3 g/l

Teplota podávání: 14-16 °C
Objem: 0,75 l

Víno je granátově červené barvy. Intenzivní vůně višní a lékořice je snoubena s lahodnou vůní brusinek. Chuť je elegantní, plná, s příjemným projevem čokolády, skořice a přezrálých černých jeřabin s jemnou tříslovinou. Víno je vyrobeno studenou macerací s následným odbouráním kyseliny jablečné. Díky svému charakteru je víno určeno nejen k okamžité konzumaci, ale i k uchování v archivu po dobu 6-8 let.