Novinky
16.01.2020
Itálie & Nový Zéland
Rozšiřujeme portfolio zahraničních vín - tentokrát o 2 italská vína a dokonce zavítáme i na Nový Zéland! Franciacorta aneb italské šampaňskéAno, toto... číst celé
08.01.2020
3 nová vína z vinařství Bíza
Nově máme v nabídce tato vína z čejkovického vinařství Petr BÍZA: ORANGE PINOT GRIS 2016HIBERNAL NOVOSADY 2017TRAMÍN 2018 A také jsou opět skladem B... číst celé
20.12.2019
Sleva 5% na šumivá a perlivá vína
Do Vánoc už Vám zboží dodat nestihneme, ale do Silvestra ano! NYNÍ SLEVA 5% NA VŠECHNA ŠUMIVÁ A PERLIVÁ VÍNA Z NAŠÍ NABÍDKY! Pro doručení do konce ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Ohodnoďte svá oblíbená vína na VínoTest.cz/Wiono.cz!


Naši partneři:

Heureka

Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál

Navštivte Víno na Váš stůl u ShopMania

Další partneři

VÍNA Z TOHOTO OBCHODU SI MOHOU OBJEDNAT POUZE OSOBY STARŠÍ 18 LET!

  1. Úvod
  2. VÍNA DLE ODRŮDY
  3. AGNI
  4. Agni 2017 pozdní sběr (MZV), Bíza

Agni 2017 pozdní sběr (MZV), Bíza

Agni 2017 pozdní sběr (zemské víno), suché vinařství Petr Bíza Barva: červenéRočník: 2017Kategorie vína: moravské zemské víno (nezatříděný pozdní sběr... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
220,00 Kč
215,00 Kč
177,69 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:BZ.AG.PS.17
EAN kód:8594189320100
Výrobce/značka:Vinařství Bíza
Přívlastek:Pozdní sběr
Zbytkový cukr:Suché
Odrůda:Agni
Kompletní specifikace

Agni 2017 pozdní sběr (zemské víno), suché

vinařství Petr Bíza

Barva: červené
Ročník:
2017

Kategorie vína: moravské zemské víno (nezatříděný pozdní sběr)
Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
Vinařská obec: Čejkovice
Obsah cukru v moštu: 22 °ČNM

Číslo šarže: 303
Obsah alkoholu: 12% obj.
Obsah zbytkového cukru: 0,1 g/l (suché)
Obsah kyselin: 5,3 g/l

Teplota podávání: 14-16 °C
Objem: 0,75 l

Víno je granátově červené barvy. Intenzivní vůně višní a lékořice je snoubena s lahodnou vůní brusinek. Chuť je elegantní, plná, s příjemným projevem čokolády, skořice a přezrálých černých jeřabin s jemnou tříslovinou. Víno je vyrobeno studenou macerací s následným odbouráním kyseliny jablečné. Díky svému charakteru je víno určeno nejen k okamžité konzumaci, ale i k uchování v archivu po dobu 6-8 let.